L’Oficina Comarcal d’Habitatge tramitarà les ajudes per a lloguer de la Conselleria

0
210

 

  • Les ajudes poden demanar-se fins al 30 d’octubre

 

Alzira, 26 de gener de 2021.-  La Generalitat publica la segona convocatòria d’ajudes de lloguer orientades a pal·liar els efectes de la COVID-19. Com en el cas de la primera edició, des de l’Oficina Comarcal d’Habitatge de la Mancomunitat de la Ribera Alta que es troba a l’edifici de la Clau, s’oferix el servei d’informació i si es el cas tràmit de les ajudes.

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de la Direcció General d’Emergència Habitacional i Funció Social, llança estes ajudes amb un import de 5 milions d’euros.

 

Des d’ahir es poden sol·licitar i en este cas  s’estableix un termini més ampli fins al 30 d’octubre. A diferència de la convocatòria anterior, les sol·licituds s’aniran resolent a mesura que siguen presentades i la documentació exigida estiga completa, fins a esgotar el crèdit destinat per a atendre aquestes ajudes.

 

Les sol·licituds poden emplenar-se mitjançant certificat digital o bé dirigir-se als registres administratius establits, sent necessari sol·licitar cita prèvia.

Els interessats a estes ajudes poden informar-se a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, demanant cita prèvia al 674 20 63 90 i seran atesos en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Una vegada comprovat el compliment dels requisits des de la mateixa oficina es pot fer el tràmit com a representants de la persona sol·licitant.