Les reunions entre persones no convivents prohibides a partir d’este dilluns

0
631

Les ciutats que superen els 50.000 habitants es tancaran durant els caps de setma i dies festius

Esta mesura no afecta a cap municipi de la comarca de la Ribera

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat hui noves mesures que entraran en vigor demà dilluns, després que siguen publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Les restriccions s’allargaran tres setmanes, fins al 15 de febrer, i quedaran reflectides en un decret presidencial.

A partir del dilluns dia 25 les reunions entre persones no convivents estaran prohibides i es limitaran a dos persones que poden ser de dos nuclis de convivència diferents en l’espai públic.

Excepcions

Les excepcions a aquesta nova mesura seran les de criança o cures, així com es permetrà que aquelles persones que visquen soles puguen ajuntar-se amb un grup de convivents (el cas de persones majors i la seua família), així com les parelles que no residisquen en el mateix domicili, podran reunir-se sense infringir la llei.

Quant a les restriccions a la mobilitat, s’ha prorrogat el confinament perimetral autonòmic 21 dies. Les ciutats de més de 50.000 habitants també es tancaran durant els caps de setmana i els dies festius.

Les localitats afectades per aquesta mesura són: València, Alacant, Elx, Castelló de la Plana, Torrevieja, Torrent, Orihuela, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda, Petrer i Vila-real.