Un incendi crema una zona de canyar front al barri les Basses d’Alzira

0
209
L’incendi s’ha produït en una parcel.la abandonada. Al fons el barri de les Basses

Tres dotacions de bombers han sofocat fa uns minuts l’incendi en una parcelo.la de cítrics abandonada, entre la carretera de Tavernes (CV-50) i el barranc de la Casella, tot just en el tram que enfronta al barri de les Basses d’Alzira.

El foc ha sorgit, per causes desconegudes, al voltant  de les 18 hores i ràpidament s’han personat agents de la Policia Local i Nacional, a més de dos camions de bombers, als que s’ha incorporat un tercer poc després.

No ha sigut necessari tallar el trànsit de la carretera tot i que ha estat vigilada en tot moment per agents de la Policia Local.

La sequetat de les canyes i matolls d’un camp de cítrics abandonat, ha propiciat el foc que possiblement s’ha originat per alguna punta de cigarret donada la proximitat al vial. Afortunadament el vent de ponent bufava amb molta menys força que ahir, fet que ha possibilitat la ràpida extinció de l’incendi.