La Policia de Cullera vigila el compliment de les normes sanitàries en grans superfícies

0
239

El cos local continua amb el control rigorós en establiments de gran capacitat amb l’objectiu d’evitar possibles aglomeracions

 

La Policia Local de Cullera continua amb el control i vigilància rigorosa en totes les grans superfícies de la ciutat per tal que es complisquen les mesures restrictives i de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

 

Es tracta d’unes inspeccions concretes que venen desenvolupant-se les darreres setmanes i que s’han reforçat davant les noves mesures aprovades per la Generalitat Valenciana i Salut Pública que, entre d’altres, avancen el tancament d’estes a les 18.00h excepte per a venda d’alimentació i productes essencials.

 

Tal com ha explicat la regidora responsable de la Policia Local, Maria José Terrades, «estem duent a terme un protocol especial en totes les grans superfícies amb l’objectiu de vigilar el compliment de les mesures preventives i possibles massificacions».

 

L’edil ha assenyalat que està controlant-se l’aforament permés dels pàrquings (que tenen limitació de places d’estacionament al 50%)  i de l’interior dels establiments (aforament al 30%), les mesures de seguretat com els accessos d’entrada i eixida diferenciats o la distància  entre clients, els punts de desinfecció individual i dels carros de compra o l’ús de la mascareta en tot moment.

 

Terrades també ha fet incís en que no es poden vendre articles que no siguen d’alimentació a partir de les 18.00 hores i els establiments han de tindre delimitats els productes essencials i no essencials.

 

Este dispositiu especial forma part de les mesures extraordinàries aprovades per la Junta de Govern Local pel que fa a l’increment de la vigilància policial perquè es complisquen les normes sociosanitàries a tot el municipi.