L’Alberg d’Alzira aten a 5 persones durant l’onada de fred

0
91

Creu Roja i l’Ajuntament d’Alzira atenen 5 persones amb el dispositiu per l’onada de fred

 

El passat 5 de gener es posava en marxa un protocol d’actuació davant l’onada de fred, per a atendre les persones d’Alzira i pobles del voltant que ho necessitaren, que es va mantindre fins el 17 de gener.

 

Al llarg de dos setmanes els voluntaris de Creu Roja van atendre un total de 5 persones que van acudir a pernoctar a l’alberg Provisional instal·lat al Poliesportiu Pérez Puig, on a més també van rebre peces d’abric, higiene i aliment.

 

“La valoració d’esta actuació és positiva ja que gràcies a l’acció del voluntariat de Creu Roja i el treball dels diferents departament municipals, Serveis Socials, Policia Local i el departament d’Esports, s’ha donat resposta a les necessitats de 5 persones en situació d’emergència durant estos dies de fred, per tal d’atendre’ls”, assegura la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

 

L’alberg provisional ha estat a l’abast de la ciutadania des de les 19 hores fins a les 9 del matí, les hores més complicades del dia pel que fa al fred i les baixes temperatures que hem patit al llarg de les dos últimes setmanes.

 

El protocol d’actuació implica el registre de l’usuari, assignació de llit, lliurament del material d’higiene personal, mantes i beguda calenta. Així mateix s’oferix la possibilitat de fer ús de les dutxes i es facilita roba neta.

 

En total s’ha atés:

5 persones diferents

  • S’han distribuït 17 begudes calentes
  • S’han lliurat 4 kits d’alimentació d’urgència
  • S’han lliurat 6 kits d’higiene
  • S’ha lliurat roba d’abric (mantes, i/o sac de dormir) a 5 persones diferents
  • S’han lliurat 2 kits de roba d’home
  • S’ha facilitat dutxa i higiene personal a 3 persones distintes