La Ribera registra 20 noves morts, supera els 7.000 casos actius i es col.lapsa l’hospital

0
370
El coronavirus es troba totalment desbocat al Departament de Salut de la Ribera donat que Sanitat ha comunicat als alcaldes de la comarca que esta setmana ha arribat a 7.004 el nombre de casos actius el doble que fa una setmana.
Per tant també s’ha disparat la incidència acumulada per cada 100.000 habitants que ara és de 2.693, la xifra més elevada des de l’inici de la pandèmia.
Esta setmana ha sigut prou negra també pel que fa al capítol de defuncions donat que han augmentat en 20 des de la última actualització el passat dimarts, elevant a 153 el total i a 58,90 la taxa per cada 100.000 habitants.
A més l’Hospital d’Alzira es troba col.lapsat amb llits pels corredors i vestidors davant la forta pressió dels nombrosos malalts de coronavirus.