Els bombers realitzen nombroses actuacions a la comarca a causa del vent

0
91

El Consorci Provincial de Bombers de València està realitzant desenes d’actuacions per incidències per vent de nord a sud de la província de València. Al llarg del matí, i fins a les 13:30 h, des del Consorci s’hi han gestionat un total de 64 avisos per vent.

Cal recordar que l’AEMET havia alertat que les ratxes de vent podrien superar els 90 km/ h, la qual cosa ha produït tota classe d’emergències al llarg de tota la geografia.

Per tipologia, fins al moment hi ha hagut 30 avisos relacionats per arbres, siga branques o arbres caiguts a la via pública o a les carreteres. Altes 27 corresponen a caigudes o risc de caiguda de diversos d’elements en els carrers de la província, des de planxes metàl·liques, a teules, cartells publicitaris o cristalleres. També altres 7 casos es deuen a caiguda de postes elèctrics o cablejat.

Cal recordar a més, que hui a la província hi havia risc extrem per incendis, i fins al moment, el Consorci ha sigut mobilitzat a tres incendis de vegetació durant el matí del divendres: un entre Turís i Bunyol, un altre a Picassent i un altre a l’Alcúdia.

També a Carlet i Almussafes s’han produït incidències destacables a causa del les fortes ratxes de vent.

Davant les nombroses incidències produïdes per la força del vent, l’Ajuntament de Carlet va a senyalitzar el perímetre de les zones de major risc de caiguda d’arbres o d’altres elements del mobiliari urbà. La Policia local i els serveis municipals estan treballant per a atendre qualsevol incidència.