El fort vent de ponent es queda a la Ribera fins migdia del diumenge

0
303

El vent de ponent baixarà demà dissabte un poc la seua intensitat però, aixina i tot, les ratxes continuaran sent fortes per l’interior on podran tocar fàcilment els 70-80 km/h. Pel litoral seran més moderades i no superaran els 50-60 km/h. Ara bé, de cara a la nit tornarà a reforçar-se i a donar ratxes per les comarques centrals que oscil·laran entre els 70 i 80 km/h.

Al cel seguiran desfilant estructures nuvoloses desgastades que només deixaran algun que altre ruixat dèbil i esporàdic per les comarques més interiors. Les temperatures en general no presentaran canvis destacables llevat del litoral on baixaran entre 2º i 3ºC respecte a hui.

Notable millora per a la pròxima setmana

Pel que fa al diumenge 24 el ponent anirà perdent força progressivme a partir del migdia i durant la vesprada. Les temperatures pujaran sensiblement un parell de graus de manera general.

La setmana pròxima apunta a anticiclònica, molt estable… amb el ponent de nou com a protagonista però amb la diferència que entrarà fluix amb algunes ratxes moderades (no es preveu que siguen fortes) i temperatures que, a partir del dijous 28, tendiran a disparar-se per totes les nostres comarques.

Inforatge