El canvi mensual d’estacionament continua anul.lat a Alzira

0
129

Com es va informar a l’inici de la declaració de l’estat d’alarma, el canvi mensual d’estacionament a tot el terme municipal d’Alzira queda anul·lat fins a nova ordre.

 

Inicialment estava previst tornar a efectuar els canvis el proper mes de febrer, però des de la Policia Local s’informa que, pel moment i fins a nova ordre, es mantenen les condicions actuals de manera que l’obligatorietat de canvi d’estacionament mensual decau i cal deixar els vehicles a la mateixa banda que es troben actualment.

 

Esta modificació afecta a tot el terme municipal, incloent les zones d’urbanització i l’entitat Local Menor de la Barraca d’Aigües Vives.

 

Recordem que ens trobem en un nou període de l’estat d’alarma, i que amb esta mesura s’evita que les persones hagen d’eixir dels seus domicilis per a efectuar el canvi.

 

La Regidora de Seguretat, Sara Garés, ha manifestat que “La situació sanitària actual, a la nostra ciutat suposa vora 750 casos actius i confirmats i una gran quantitat de persones a l’espera de PCR o resultats que cal que estiguen confinats a les seues cases. Ara mateix l’Ajuntament, ha valorat que la millor opció és anul·lar la reactivació del canvi, de manera que la ciutadania no haja de preocupar-se per eixir a buscar un nou lloc per a deixar el vehicle”.