Lleugera millora a Carcaixent que encara arriba als 1.765 casos/100.000 habitants

0
309
S’observa un a lleugera disminució dels casos però la incidència per 100.000 habitants encara és preocupant

En la reunió setmanal del Departament de Salut celebrada este matí i a la que ha assistit la regidora de Salut, Teresa Oliver, s’han actualitzat les dades de la comarca en la que s’observa una lleugera baixada de la incidència a Carcaixent tot i que les xifres continuen sent preocupants. Tot i la provisionalitat de les dades, a Carcaixent a data de 20 de gener hi han 356 casos actius (front els 401 del dilluns), que situen la incidència en 1.765 casos per 100.000 habitants.

Recordem que hui entren en vigor les mesures decretades per la Generalitat per tal de frenar l’augment dels contagis entre les que es troben el tancament de l’hostaleria, l’avançament del tancament del comerç a les 18 hores de la vesprada -excepte farmàcies i serveis essencials-, i el tancament de les instal·lacions esportives, entre altres noves mesures.

En esta línia, i per facilitar la gestió dels residus per part dels comerços, s’ha modificat l’horari del servei de recollida de fem de la següent manera:

– Inici repartiment contenidors: 15.00 h

– Final repartiment contenidors: 17.30 h

– Inici arreplegada contenidors: 22.00 h

– Final arreplegada contenidors: 02.10 h