Els venedors protesten a Cullera pel tancament del mercat ambulant

0
201

Comerciants del mercat ambulant de Cullera s’han manifestat este matí a les portes de l’Ajuntament per protestar davant el tancament total del mercadet decidit per les autoritats locals arrans el notable increment de casos Covid 19 durant este mes.

Els mercaders protesten pel «tracte discriminatori front a la resta del comerç no essencial».

El president de l’associació de venedors ambulants AVAME, Miguel Ángel Viñes, es preguntava hui a Cullera «com es pot permetre que una tenda, un espai tancat, puga treballar i nosaltres a l’aire lliure no?» i afegia «qué fàcil és tancar un mercat, a vore si s’atreveix a tancar una gran superfície on hi ha més gent i menys control que als mercats».

Els venedors preparen noves jornades de protesta a les poblacions on les autoritats locals han decidit tancar el mercat.