L’Alzira reforça la defensa amb el jugador Jordi Méndez

0
101

Jordi Méndez s’ha convertit en el lateral dret que arredonix una plantilla que somnia amb l’ascens a Segona B. El jugador català, que complirà 24 anys despús demà, compta amb sobrada experiència en Tercera Divisió i fins i tot en Segona B. En la categoria de bronze va jugar la passada temporada amb l’Ejea saragossà on va disputar 24 encontres.

El jugador, natural de Sant Andreu, es va formar en l’històric equip del barri barceloní on, sent juvenil, arribà a jugar un partit en Segona B en l’equip quatribarrat. Després de tres temporades, firmà en el filial del Còrdova, també en Tercera on jugà tota la temporada i marcà un gol. Esta temporada l’ha començada en el Llerenense de Badajoz, també en la Tercera extremenya.

El català destaca pel seu bon posicionament defensiu però també per la seua progressió en atac. Tot i que no marca gols habitualment, en atac aporta nombroses assistències de gol.