Tres menors abusen d’una xiqueta de 15 anys en un garage comunitari d’Alzira

0
770

Es troben detinguts i hui han passat a disposició de la Fiscalia de Menors

La víctima no ha pogut dormir des del dissabte i plora cada dos per tres

Son companys seus de l’institut que s’oferiren a acompanyar-la a sa casa

 

Tres menors, d’entre 14 i 17 anys d’edat abusaren la nit del passat dissabte d’una xiqueta de 15 anys en el garage comunitari d’un edifici d’Alzira.

Els fets ocorregueren al voltant de les 21:30 hores quan els tres menors, dos d’ells companys seus de l’institut, s’oferiren a acompanyar-la al seu domicili de la capital de la comarca. Al passar davant d’una finca, els tres xiquets, convenceren a la menuda a entrar en el garage comunitari per mostrar-li una moto nova.

Aprofitant la soledat «li proferiren tota sort d’abusos«, segons ha assegurat a Riberaexpress, el pare de l’adolescent, fins que l’entrada d’una persona en l’aparcament, va facilitar la fí del seu calvari.

La víctima arribà sola i desconsolada al seu domicili, al voltant de les 22:30 hores, davant el nerviosisme dels pares en vore que la seua filla no havia arribat a casa a l’hora de toc de queda. Tot seguit avisaren a la Policia Nacional i la traslladaren a l’Hospital, on després d’un exhaustiu reconeiximent, li donaren l’alta al voltant de les 2:30h de la matianada. A eixa hora es presentaren en la Comisari d’Alzira per presentar la corresponent denuncia.

Detinguts en la Fiscalia de Menors

A hores d’ara els tres abusadors ja ha singut detinguts per la Policia Nacional i hui dimarts passaven a disposició de la Fiscalia de Menors en la Ciutat de la Justícia de València.

«La nostra filla plora cada dos per tres i no ha pogut dormir des del dissabte en recordar els lamentables fets» manifesten els seus pares que llancen l’avís a la resta de xiquetes perquè «no es fien de ningú encara que siguen molt coneguts«.

La menuda rep ajuda psicológica pels psicòlegs de l’institut d’Alzira on estudia, aixó com de Serveis Socials de l’Ajuntament i del departament de Psiquiatria Infantil de Sueca.

Riberaexpress