Puig anuncia el tancament del comerç a les 18 h i dels gimnàs, jocs i apostes

0
211

El president de la Generaltiat Ximo Puig ha anunciat este migdia el tancament dels comerços a partir de les 18 hores (excepte alimentació, farmàcies i altres serveis essencials).

També el tancament total de les instal.lacions esportives, a més de les sales de bingo, jocs i apostes. Aicí com els centres recreatius de majors i llars de jubilat, amb la supressió de tota activitat. Tot un paquet de mesures restrictives que poden anar acompanyades del toc de queda a les 20 hores, cas que el Govern central ho autoritze.

Estes mesures entraran en vigor el pròxim dijous dia 21 i es mantindran durant 14 dies, és adir fins el pròxim 4 de febrer.

Puig ha reconegut esta decissió ha esta presa «amb dolor i preocupació» per tal de «tallar de manera dràstica els contactes socials que son la primera causa dels contagis». Mentre la consellera de Sanitat Ana Barceló ha reconegut que la «situació és greu» a la Comunitat Valenciana que compta hui amb 3.929 pacients en les Unitats de Cures Intensives dels respectius  hospitals valencians.