El Consell decidix el tancament total de l’hostaleria a la Comunitat

0
271

El Consell ha decidit hui el tancament total de bars, cafeteries i restaurants per a un període de temps determinat

El president de la Generalitat Ximo Puig ha vingut manifestant, en els últims mesos, la seua intenció d’implantar mesures restrictives per a reduir els nous casos preservant bona part de l’activitat econòmica. Mesures relacionades amb els aforaments i amb els horaris, com l’avançament de l’hora de tancament a les 17.00 hores imposat fa unes setmanes, que, segons els hostalers, ha suposat enormes pèrdues per a nombrosos negocis.

No obstant això les últimes dades sanitàries revelen que aquestes mesures restrictives no han sigut suficients i per això la Generalitat ha decidit fer el pas de tancar temporalment l’hostaleria fins que millore la situació. Només es permetrà el servei de menjar per a emportar, siga distribuït al local o per repartidors.

No és l’única mesura que té previst adoptar el govern valencià per a tractar de «baixar la corba de contagis» en la Comunitat Valenciana. També es volen adoptar mesures que afecten el comerç i a l’activitat esportiva i que podrien passar per la reducció d’horaris per a ambdues.

Cadena Ser