Fortaleny supera a tots els municipis de la Ribera amb una incidència de 4.800/100.000 habitants

0
596
Fortaleny, municipi riberenc d’apenes un miler d’habitants, ostenta el rècord de coronavirus de tota la comarca, en registrar 48 casos actius al últims 14 dies, i una incidència acumulada de 4.828,97 casos per cada 100.000 habitants.
L’Ajuntament dirigit per l’alcaldessa, Juani Clos, seguix amb «preocupació» l’augment
progressiu de contagis.
En 12 dies ha triplicat els actius que el passat 7 de gener eren 15, mentre la incidència acumulada per cada 100.000 habitants ha pujat de 1.509 a l’estratosfèrica data de 4.828 casos detectada hui per Sanitat.
Confinament perimetral
El govern local ha demanat a Consellería de Salut, junt a alcaldes i alcaldesses de la Ribera «el confinament perimetral del nostre poble i de tota la comarca, ja que els casos possitus no paren d’augmentar a tots els pobles». Així mateix sol.licita també una reunió amb la consellera de Sanitat Ana Barceló i es suma a les peticions de «mesures més restictives» realitzades per la pràctica totalitat dels municipis riberencs.
Demana a la població que «cal extremar les precaucions en els desplaçaments a altres municipis i evitar-los en la mesura del possible».
El consistori considera que «podem aconseguir abaixar els positius al nostre poble, ja ho havíem aconseguit i tornarem a fer-ho si actuem amb sentit comú i responsabilitat».