Desallotjen els veïns d’una finca al centre d’Alzira per l’incendi del quart pis

0
221
El foc s’ha produït a l’últim pis per causes desconegudes

Els bombers del parc d’Alzira han sofocat sobre les 16:45 hores, l’incendi sorgit, poc després de les 15:30 h, en el quart pis d’un edifici situat en el cantó cels carrers Santa Rita i Escoles Pies al centre de la ciutat.

Els residents dels tres primers pisos han pogut eixir al carrer només vore el gran fumeral que eixia per les finestres de la quarta i última planta. Els tres veïns d’origen pakistaní que estaven treballan han sigut avisats pel president de l’edifici, al arribar a la seua vivenda després de pujar tres pisos amb fum decidiren refugiar-se en el terrat, per a ser rescatats després pels bombers.

Segons fons de la Policia Local cap dels residents ha patit cremadures ni tan sols s’han intoxicat per l’incendi al que també han acodits agents de la Policia Nacional. A hores d’ara s’investinguen les causes de l’incendi, encara que la hipòtesi més probable és «la d’un curtcircuit». El foc no ha danyat l’estructura ni de l’immoble ni tampoc de la vivenda.

Els tres joves residents han pogut entrar al pis que tenen llogat poc abans de les cinc per recollir les seues pertenències personals però, sembla que faran nit en un hotel en fer-se càrrec l’assegurança de l’immoble, segons ells.