Carcaixent incrementa un 35% la incidència acumulada que supera ja els 2.017 casos

0
438
S’observa un augment de casos a la localitat que situa la incidència en els 2.017,95 casos per 100.000 habitants

El Departament de Salut Pública ha actualitzat les dades de la comarca en la que s’observa un creixement generalitzat de les dades, tant a Carcaixent com a la resta de localitats de la Ribera. Concretament a Carcaixent a data de 18 de gener hi han 407 casos actius, aproximadament 100 casos més que fa una setmana, el que situa la incidència en 2017,95 casos per 100.000 habitants. Es tracta d’una situació molt preocupant ja que diàriament es detecten entre 25 i 30 nous contagis.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Carcaixent va acordar el passat dimarts, en l’àmbit de les seues competències i vista l’evolució de la situació al municipi, ampliar la vigència de les mesures extraordinàries decretades el passat 31 de desembre fins el 31 de gener de 2021. Així, a més de la suspensió de totes les activitats culturals i festives o el tancament d’espais municipals o parcs, s’afig el tancament del Centre d’Integral de Majors i el Centre de Dia Mare de Déu de la Salut.

En este sentit, convé recordar que la Generalitat Valenciana ha decretat fins al 31 de desembre mesures extraordinàries per a frenar el nombre de contagis que comprenen limitació de la circulació en horari nocturn, tancament de l’hostaleria a les 17 hores i la limitació a persones per taula o la reducció de l’aforament dels comerços al 30%.