El vent de ponent farà pujar les temperatures a la Ribera a partir del diumenge

0
184

L’anticicló continuarà impossant la seua llei i el dia presentarà un perfil estable i assolellat. Les temperatures màximes baixaran este dissabte entre 1º i 2ºC a les comarques litorals i seguiran igual a la resta del territori, mentre que les mínimes esta pròxima matinada tendiran a baixar un grau o dos com a molt respecte a esta passada nit (gelades per l’interior).

Pel que fa al vent, el mestral continuarà pegant fort per l’interior de Castelló a primeres hores del matí però tendirà a anar perdent força progressivament. A partir del migdia el vent entrarà amb direcció S-SO (migjorn-llebeig respectivament) amb ratxes moderades pel litoral de la meitat nord de la Comunitat.

El cap de setmana continuarà l’ambient fred però ja suavitzant-se gradualment i tendint a pujar les temperatures un poc més de cara al cap de setmana. En tot cas setmana molt estable la que es presenta, molt tranquila des del punt de vista meteorològic, freda i sense borrasques que puguen apropar-se a les nostres comarques.

Ara bé, de cara a la setmana pròxima entrarem en una situació de vents terrals entre moderats i forts marcats per la presència de borrasques que circularan al nord de la Península Ibèrica. Esta distribució dels centres d’acció afavorirà l’entrada de vents aponentats cap a la nostra Comunitat que faran pujar les temperatrues en tot el nostre litoral i prelitoral. Estos dies anirem donant més detalls.