Trist rècord a l’Alcúdia amb 960/100.000 ha d’incidència acumulada

0
405
Els casos actius son ja 117 i la incidència acumulada ha pujat al 960/100.000 habitants i per tant arriba a un nou i trist rècord des que es declarà la pandèmia, segons les dades de RedMIVA (Xarxa de Vigilància Microbiològica de la Comunitat Valenciana), donades a conéixer hui.
L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, en nom de tot el poble, vol fer públic l’agraïment als tècnics de Salut Pública i Epidemiologia de l’àrea de Salut de la Ribera per la seua professionalitat i per l’esforç que estan fent, des del mes de setembre, en informar setmanalment tots els ajuntaments de l’àrea sobre les dades de La Covid als pobles de la seua demarcació; a més de respondre a tots els dubtes de regidors i regidores que es plantegen en una situació de pandèmia sobtada com la que vivim. Moltes gràcies!
Un agraïment que vol fer extensiu a tot el personal sanitari de l’àrea, i molt especialment també a la plantilla del Centre de Salut de l’Alcúdia. Sabem que esta tercera onada plou sobre banyat i que hi ha un cansament físic i psicològic del personal sanitari. Us Ànim, sou essencials i insubstituïbles!
L’Ajuntament de l’Alcúdia ha estat, està i estarà al vostre costat per a facilitar-vos la tasca en tot allò que estiga a la seua mà.
📈 LA PREVISIÓ ÉS QUE ENCARA PUGEN MÉS LES XIFRES, a causa de les reunions socials de Nadal, Cap d’Any i Reis.
ES PREGA A LA CIUTADANIA QUE RESPECTE LES NORMES I QUE ES QUEDE A CASA QUAN NO SIGA NECESSARI EIXIR.