El PP i Ciutadans demanen al govern d’Alzira ajudes a l’hosteleria local

0
94

Els populars alzirenys exigixen l concessió «directa» d’ajudes per a l’hostaleria i la restauració, donat que estos negocis i els llocs de treball que generen «puguen continuar mantenint-se». A més reclamen a l’equip de govern d’Alzira «l’exoneració de la taxa d’ocupació de terrasses», en entendre que de la seua vigència «dependrà la viabilitat de molts d’aquests negocis».

L’eliminació d’esta taxa «durant tot l’any», també ha estat demanada pel grup municipal de Ciutadans, que advertixen que els autònoms «no poden estar més temps amb la incertessa de no saber si tindran esta despesa o no».

El partit taronja alzireny considera que amb la recent entrada en vigor de noves restriccions com el tancament a les 17 hores i la reducció de l’aforament «estos autònoms ho tenen molt complicat per salvar els seus negocis,amb la corresponent pèrdua d’ocupació i riquesa».