L’Hospital d’Alzira acumula ja 158 ingresats i deriva 11 pacients no Covid

0
474

Màxima preocupació a l’Hospital de la Ribera que registra ja un total de 158 ingressats per coronavirus, dels que 19 pacients es troben en la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Tan és així que la direcció d’este centre sanitari s’ha vis obligat a derivar 11 malalts crònics a l’Hospital privat d’Aigües Vives, per tal de poder acollir als infectats pel virus que «no paren de crèixer», segons fons hospitalàries.

Quasi el triple de casos en 21 dies

Son les conseqüències del fortíssim increment de positius experimentat pel Departament de Salut de la Ribera que dels 760 casos actius i d’una incidència acumulada de 292,59 al 22 de desembre, ha passat als actuals 2.054 actius i una incidència acumulada per cada 100.000 habitants de 790,77 casos, és a dir quasi ha triplicat els infectats amb tan sols tres setmanes, tot just, coincidint amb les festes nadalenques.

La pressió hospitalària també creix a la resta de la Comunitat Valenciana i ja bat tots els rècords de la primera onada, a finals de març i principis d’abril. En aquests moments hi ha 2.848 persones ingressades als centres sanitaris valencians, 418 de les quals ocupen un llit a les unitats de cures intensives, i ambdós registres marquen un nou rècord des de l’inici de la pandèmia. Són 109 hospitalitzacions més en planta i 30 més en UCI que ahir dimarts, quan es va assolir el pic anterior.