L’alcalde d’Alzira aposta per un «confinament parcial» de la comarca

0
436

Una vintena de municipis dels 26 que pertanyen al Departament de Salut de la Ribera superen el miler de casos de coronavirus per cada 100.000 habitants, una situació molt dolenta que ha fet que l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, aposte «per un confinament parcial de la ciutat i fins i tot de la comarca», segons ha declarat hui a la televisió autonòmica À Punt.

Carcaixent encapçala el ranking comarcal de la pandèmia amb 1.570 casos per cada 100.000 habitants, seguit d’Alzira amb prop de 1.200 casos, després d’incrementar-se la quantitat de contagis amb un 35% durant la última setmana en la comarca.

Son  cada vega més nombrosos els científics i els metges partidaris d’un confinament domiciliari durant, al menys 15 dies, per tal de baixar la corva que no para de pujar des  que finalitzaren les festes de Nadal.