Mentre altres comarques registren mínimes històriques la Ribera no arriba als -3º

0
171
Les temperatures mínimes registrades esta matinada a la Ribera sols han superat els -2º a Carlet (-2,4º) i a la partida La Carriona de l’Alcúdia (-2,7º). També han sigut negatives a Benimodo (-1,9º), a Castelló (-1,4º) i a l’estació de la partida Mulata-Alzicoop d’Alzira, amb -1º. Més suaus han sigut les gelades a Alginet i la Casella (-0,8º), a Guadassuar (-0,6º), al Romaní de Sollana (-0,3º), mentre a Carcaixent, Benifaió i al centre de l’Alcúdia s’ha quedat en -0,1º.
En la resta de les poblacions més importants de la comarca les mínimes, d’este fred dimarts, han sigut positives, cas d’Alzira (1,3º), d’Algemesí (0,9º), de Sueca (3,2º) i sobre tot de Cullera (5,6º).

Pel que fa a altres comarques de la Comunitat, les temperatures mínimes han sigut històriques les que hem registrat esta passada matinada per l’interior del nostre territori on destaquen els -20ºC de Castielfabib (Racó d’Ademús). La presència de la neu, el cel ras i l’ambient estable i encalmat ha afavorit que el mercuri es desplomara d’esta manera.

En este gràfic podem veure les temperatures que teníem a les 08:15h i les mínimes que hem registrat hui.

També hem tingut gelades dèbils en alguns punts pròxims al litoral.

Des de el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat s’estableix la situació de normalitat per a hui dimarts 12 de gener pel que fa a la preemergència d’avisos meteorològics.
Inforatge / AVAMET / Riberaexpress