Carlet manté la calefacció les 24 hores als centres de Primària

0
335

L’Ajuntament de Carlet mantindrà la calefacció en funcionament durant les 24 hores al dia als centres escolars de Primària. Mesures extraordinàries mentre duren els dies de baixes temperatures per a poder compatibilitzar amb les normes COVID-19 que obliguen a la ventilació de manera continuada de les aules.

Des del passat cap de setmana i arran del problema amb la caldera del col·legi Sant Bernat, este cap de setmana ja es va engegar la calefacció als tres centres de primària. Des de hui es mantindrà la calefacció 24 hores a fi de mantenir la temperatura.

Des de la Regidoria d’Educació, a més, s’ha instat els centres de secundària perquè duguen a terme mesures semblants, tot i que no són competència municipal. En el cas de l’IES 9 d’Octubre i l’institut Eduardo Primo estan actuant ja amb mesures preventives per a combatre el fred a les aules.

Des de l’Ajuntament de Carlet  s’està fent un seguiment de ben a prop de la situació amb els equips directius dels centres, el personal municipal i les AMPA.