Alzira suspén les fogueres i la processó de Sant Antoni

0
354

La comissió de Festes de Sant Antoni ha decidit, degut a la pandèmia i la greu situació sanitària, suspendre tots els actes que es celebren al mes de gener a la ciutat.

Segons la presidenta de la comissió de festes de Sant Antoni, M. Paz López Medina, “la salut és el primer i, com no podría ser d’altra forma, els festers decidiren fa unes setmanes suspendre tots els actes. Esperem que l’any 2022 haja passat esta pandèmia i pugan resurgir de les cendres. Tornarem a omplir els carrers d’Alzira de festa, tradició i devoció, una festa que els alzirenys viuen d’una forma intensa amb una participació multitudinària”.

La comissió de festes sols celebrarà una missa el diumenge 17 de gener en honor a Sant Antoni, a les 12.30 hores, a l’església de Sant Joan. Les clavarieses Adela España Belsa, Laura España Belsa i Ainhoa Dobon España, continuaran per al proxim exercici.

Des de la comissió de festes volem mostrar el nostre suport a totes les persones que ens han deixat durant estos mesos per la Covid-19, el nostre suport al malalts i als familiars.

Per altra banda, també volem mostrar la nostra solidariat amb el tot el personal sanitari i esencial.