Les gelades sustituiran a les pluges fins i tot al litoral de la Ribera

0
156

Demà dissabte seguiran les pluges i la neu afectant al nostre territori de manera entre dèbil i puntualment moderada però el més destacable és que estes precipitacions aniran desplaçant-se cap a la meitat nord del territori i estarem molt atents al litoral de Castelló on a partir de mitja vesprada en avant podran ser localment fortes o en forma de tronada en algun punt ja que la inestabilitat serà més acusada per este sector. Per l’interior de València i Castelló la neu continuarà acumulant gruixos de neu que donaran molts problemes per damunt dels 600-700m.

Les temperatures seguiran en la mateixa línia que hui (o guanyaran algun grau), i el vent seguirà entrant amb ratxes entre moderades i fortes de N-NE (tramuntana-gregal respectivament) i més aponentat de vesprada per la meitat sud de la Comunitat on els clars començaran a guanyar terreny de sud a nord del nostre territori. Atents també al dur temporal marítim que tindrem amb ones que oscil·laran entre els 3 i 4m d’alçada davant del nostre litoral.

Diumenge 10: A la meitat sud de la Comunitat la millora serà radical (compte amb les fortes gelades que podem tindre de matinada en este sector). A la meitat nord encara seguirem amb pluges i neu al llarg del matí però millorant la situació a partir del migdia.

Per últim, una vegada es retire la borrasca ‘Filomena’ de la nostra Comunitat, tal i com ja vam avançar fa dies, la setmana pròxima tindrem gelades significatives en gran part de la nostra Comunitat ja que en tindre l’atmosfera més estable, menys nuvolositat i absència de vent, les temperatures es desplomaran i esperem gelades fins i tot en el litoral.

Inforatge