Saladié arriba al Family Cash Alzira cedit pel Peníscola

0
147

El Family Cash Alzira FS té un nou jugador, el jove català de 20 anys, Carles Saladié, ala destre que arriba cedit pel Peníscola de Primera Divisió. Saladié defensarà els interessos del conjunt alzireny fins a final de temporada. *Saladié gaudeix d’una gran envergadura i posseeix un prometedor un contra un.

Carles Saladié va nàixer a Tivissa (Tarragona) fa 20 anys i uns pocs dies. Va començar a jugar al futsal en el col·legi en entrar en l’etapa primària i, encara que va jugar una temporada a futbol 11, el nou jugador del Family Cash Alzira FS s’ha mantingut vinculat al futsal des de llavors.

El jugador va fitxar per Peníscola al gener de l’any passat, procedent del Salou de 2a Divisió B, on ha estat des de la 16-17, primer com a juvenil i, posteriorment, com a sènior en la categoria de bronze. A més, Saladié va ser un dels destacats de la sub19 catalana en l’últim Campionat d’Espanya.