Carcaixent es dispara amb prop de 200 casos actius i una incidència pròxima al miler

0
594
Carcaixent ha passat en pocs dies de tindre unes discretes dades de coronavirus a estar al capdavant del Departament de Salut de la Ribera. Així mentre a finals de desembre comptava amb 57 casos actius, hui dijous Sanitat ha comunicat a l’Ajuntament que s’eleven a 197 durant els últimes 14 dies. I pel que fa a la incidència acumulada per cada 100.000 habitants ha passat de 280 a un total de 976,75 casos.
Des de l’incici de la pandèmia este municipi de la Ribera Alta suma un total de 479 contagis i 7 defuncions per coronavirus.
El passat 31 de desembre l’alcalde, Paco Salom, va emetre un ban amb diverses mesures restrictives davant el notable increment de contagis que estava experimentant;
🔸 Suspendre totes les activitats culturals o festives programades per este Ajuntament per al període de vigència d’estes mesures.
🔸 No autoritzar les activitats culturals o festives que s’hagueren sol·licitat per entitats o associacions i que hagueren de realitzar-se en la via pública o en espais de titularitat municipal, així com també suspendre les autoritzacions que ja s’hagueren resolt per al període de vigència d’estes mesures.
🔸 Procedir al tancament de totes les zones de jocs infantils en els espais públics de la ciutat.
🔸 Implantar l’atenció al públic mitjançant sol·licitud de cita prèvia, o atenció telefònica, en totes les oficines d’atenció municipal.
🔸 Tancament de l’accés a la Biblioteca Municipal. Tan sols es prestarà atenció telefònica, el servei de préstec es realitzarà amb cita prèvia i la devolució de llibres fent ús de la bústia de llibres de retorn ubicada a l’exterior de les dependències.
🔸Mantenir la suspensió de qualsevol visita externa a la Residència Municipal de persones majors.
🔸Intensificar les tasques de desinfecció de vies i espais públics.
🔸 Recomanar el cessament de les activitats associatives en espais propis durant el període de vigència d’estes mesures i reduir al mínim qualsevol activitat que no siga essencial així com també limitar la interacció social que no siga imprescindible.
🔸 Ordenar a la Policia Local, tot seguint instruccions de les conselleries de Justícia, Interior i Administració Pública, i de Sanitat Universal i Salut Pública que intensifiquen els controls per assegurar el compliment de les normes dictades per les diferents administracions per evitar la propagació de la COVID-19, en particular aforaments, ús de mascaretes, distàncies interpersonals, o prohibició de fumar si no es compleixen les condicions fixades.
🔸 Tancament de totes les instal·lacions esportives municipals per a qualsevol activitat.
❗Estes deu mesures entraran en vigor des de les 00:00 de dijous 31 de desembre de 2020, i fins les 24:00 hores del dia 15 de gener de 2021, per al municipi de Carcaixent, sense perjudici de possibles pròrrogues.
🔸 Tancament de la piscina coberta municipal.
❗Esta última mesura entrarà en vigor a partir de les 00:00 de divendres 1 de gener de 2021, i fins les 24:00 hores del dia 15 de gener de 2021, per al municipi de Carcaixent, sense perjudici de possibles pròrrogues.
Finalment, l’Ajuntament de Carcaixent vol agrair la col·laboració de la ciutadania en la lluita contra la pandèmia i recorda que la principal eina per combatre la malaltia és l’actuació responsable de cadascú de nosaltres.
Mariai Talens, Anna Oliver y 73 personas más
31 comentarios
163 veces compartida
Me gusta

 

Comentar
Compartir