Alzira fica restriccions per a l’activitat esportiva en les instal.lacions municipals

0
285
Davant l’evolució de la pandèmia, des de la Conselleria de Salut Universal I Salut Pública, s’estableixen mesures preventives excepcionals.
Activitat física i esportiva de la població en edat escolar d’Infantil I Primària: podran participar un màxim de 25 persones primant la pràctica de dinàmiques esportives individuals, que permeten garantir la distància de seguretat i que es desenvolupen a l’aire lliure.
Pel que respecta a les competicions esportives queda prohibida la participació d’estudiants d’Infantil i Primària en esdeveniments, competicions esportives organitzades per persones o entitats públiques o privades, tant per a l’esport federat com al no federat.
Queden suspeses temporalment les competicions esportives dels Jocs Esportius.
«Les instal·lacions esportives municipals tancaran les seues portes a les 21.30 hores, mig hora abans del toc de queda, que des de hui passa a ser a les 22 hores», segons ha manifestat Fernando Pascual, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira.