Alberic registra 90 casos actius i una incidència pròxima als 700/100.000 ha

0
199
Estem en una situació molt preocupant. Després d’estos dies de festes, ara toca tornar a la dura realitat.
📲 Este mati ens han comunicat noves dades de les persones contagiades, que ascendeix a 72 casos, i en les últimes hores han comunicat 18 casos nous, per tant, en total, tenim 90 persones actives en este moment. Açò suposava una incidència de 675,42 casos per cada 100.000 habitants (a data d’ahir 6/01/2021), ara lògicament és superior.
En els últims 4 dies, els casos positius són més de 60! Estes dades no són les pitjors de la nostra àrea de Salut, però si que són les pitjors des de l’inici de la pandèmia per a Alberic, i la majoria de casos són d’origen social, inclòs en alguns casos famílies senceres i grups d’amigues i amics.
📈 També ens han comunicat que estem tenint un augment molt significatiu en l’evolució de la incidència, i podria ser que en uns dies Conselleria haguera d’aplicar mesures més restrictives per a la nostra localitat.
🦠 Açò no és cap broma, i totes i tots tenim eixa ‘oportunitat’ de tindre contacte amb este ‘bitxo’. I en cas de que se complique eixe contacte, hem de saber que podem arribar a anar a un hospital saturat on haurem d’esperar a que la malaltia se’n vaja, o pitjor encara, que ens anem nosaltres d’este món.
🙏🏻 De nosaltres depèn. Per part de l’Ajuntament, posarem els mitjans necessaris per tal de fer que la gent complisca amb tota la normativa actual. Per part vostra, apel·le a la responsabilitat individual, per favor, vos demane que esteu en casa el màxim de temps possible, que eixiu per a anar al col·legi, a treballar i poc més. No culpem al que tenim al costat, pensem cadascú en que coses estem ficant en risc la salut dels demés.
Toño Carratalá / Alcalde d’Alberic