Sollana no obrirà els centres educatius fins el pròxim dilluns

0
152

Després de l’anunci del tancament perimetral del municipi per part de la Generalitat, l’Ajuntament de Sollana ha constituït hui el Centre de Coordinació Operatiu Local (CECOPAL), òrgan que coordinarà les actuacions que es duran a terme en el municipi mentre continue vigent la situació d’emergència.

Encara que la Generalitat ha descartat retardar la volta als col·legis, des del consistori, després d’escoltar als sanitaris i parlar amb la direcció dels centres, s’ha decidit ajornar la volta a les aules fins al dia 11 de gener, vista la previsió meteorològica dels pròxims dies, amb la intenció d’avaluar mentrestant la situació epidemiològica del municipi.

A més, a partir de demà entraran en vigor les mesures decretades per la Generalitat, per la qual cosa es tancarà l’hostaleria i la restauració, les restriccions de mobilitat nocturna s’avançaran a les 10 de la nit, es reduirà al 30% l’aforament del comerç i al 50% els establiments essencials, se suprimiran totes les activitats públiques i tampoc es permetrà l’entrada a parcs i jardins.

La Policia Local, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional Autonòmica, continuarà controlant l’estricte compliment de totes les mesures decretades, tant en locals i establiments com en la via pública, així com vigilant la possible reunió de persones en llocs privats per a poder assegurar-se que no s’està incomplint cap de les restriccions aprovades.