Passeig triomfal dels Mags d’Orient a Alzira

0
430
Gaspar amb mascareta saludant a veïns que els saludaven des de les portes i balcons de les cases

Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, han gaudit esta vesprada del calor de nombrosos xiquets i xiquetes d’Alzira que bé des de balcons i finestres, o bé a peu de carrer els han rebut amb el nerviosisme i l’alegria de sempre.

Els menut han pogut saludar, enguany, de ben a prop al pas dels vehicles descapotables que transportaven al Reis per totes les barriades i quasi tots els carrers i places de la ciutat. Els Mags no han pogut repartir enguany regals i caramels al seu pas però han promés a tots els xiquets i xiquetes d’Alzira que demà quan es desperten trobaran, com sempre, el que han demanat al peu de l’arbre de Nadal, evitant el maleït virus amb la seua màgia.

El recorregut començava poc després de les 16:30 hores, després que l’alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Festes, Xavi Pérez, hagen donat la benvinguda als Reis d’Orient al Saló Noble de l’Ajuntament. Com cada any, les autoritats locals han entregat la clau de la ciutat a Melcior, Gaspar i Baltasar, perquè puguen arribar a totes les cases dels xiquets i xiquetes de la capital comarcal. La reial i emotiva visita ha culminat al voltant de les 8 de la vesprada amb la disparada de quatre castells de focs d’artifici des de distints punts de la ciutat.

El Covid 19, tot i el seu empeny no ha pogut evitar la il.lusió i els somriures dels menuts i menudes alzirenys que han rebut i saludat com tots els anys als màgics Reis de l’Orient.