Els Reis Mags recorreran tots els barris d’Alzira entre les 16:30 i les 20 hores

0
532

La cavalcada d’enguany farà un recorregut per les barriades de la ciutat i es podrà seguir des de les cases

  • L’arribada dels Reis es podrà seguir per les xarxes municipals
  • S’establixen horaris aproximats de visita als barris
  • Com a colofó es dispararan 4 castells de focs simultanis

 

Com ja es va anunciar, enguany la cavalcada dels Reis d’Orient visitarà els barris de la ciutat perquè tots els xiquets i xiquetes puguen saludar Ses Majestats des de les seues cases, balcons, cantonades o el punt més pròxim del recorregut.

 

Per tal d’adaptar-se a les mesures de seguretat en tot cas cal respectar la distància de seguretat establida per la sanitat pública, i en cap cas en grups de diferents unitats familiars de convivència. Per minimitzar el contacte, no es llançaran caramels ni joguets. Des de l’Ajuntament apel·lem a la responsabilitat de tots i totes en este dia tan especial per als nostres menuts.

 

Per tal d’adaptar-se a esta situació sanitària i evitar les aglomeracions, gaudirem d’una celebració diferent. A les 16.00 hores s’espera l’arribada a l’Ajuntament de la ciutat, que es podrà seguir des de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira. Una vegada a la casa consistorial l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i el regidor de Festes, Xavi Pérez, els donaran la benvinguda i els atorgaran la clau de la ciutat.

 

A partir de les 16.30 hores la caravana dels Reis recorrerà els carrers d’Alzira amb els seus vehicles. Faran un passeig per gran part dels carrers de la ciutat, precedits pels equips de Protecció Civil, acompanyats per una comitiva amb animació musical i els patges reials.

 

Horaris aproximats de visita als barris i zones:

  • De 16:30 a 17.20 hores: Venècia, Josep Pau, Ana Sanchis, parc de l’Alquenència, Marina Espanyola, la Vila, la Malva i avinguda Sants Patrons.
  • De 17:20 a 18 hores: la Graella, plaça el Respirall, el Racó, Sant Joan i Albuixarres
  • De 18:30 a 19.10 hores: les Basses, Sants Patrons, Pere Crespí, Camilo Dolz, Sagrada Família, l’Alquerieta i la Muntanyeta.
  • De 19:10 a 20 hores: Caputxins, Pere Morell, Lluís Suñer, Albuixarres-Camí Fondo i les Barraques

 

Com a colofó, a les 19.30 hores, hi haurà una disparada simultània de focs artificials, des de 4 punts diferents de la ciutat: plaça Ana Sanchis, llavador de l’Alquerieta, plaça del Regne i plaça Elisa Ramírez (Mancomunitat).

 

“Volem que el 5 de gener siga màgic i que els xiquets i xiquetes d’Alzira puguen saludar Ses Majestats els Reis d’Orient des dels seus balcons, finestres i des de la porta de casa. No oblidem que el més important en este dia és la màgia i l’alegria dels nostres xiquets i xiquetes, i és responsabilitat de tots mantindre-la. Demanem la col·laboració de tota la població per a complir les mesures de seguretat”, ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pézez.