Els Reis deixaran a la Ribera pluges, gelades i neu en cotes baixes a més de regals

0
203

Després de dies de molta incertesa en els models, sembla que estos ja van definint i perfilant el canvi en l’oratge que tindrem la setmana pròxima.

Fins dimecres 6: Continuarà l’oratge prou estable i amb poca nuvolositat. Les temperatures seguiran molt baixes i en la línia de les que estem tenint. Les mínimes baixaran algun dia dels 0ºC en els punts més freds del litoral, i als -5ºC a l’interior.

Dimecres 6: Atents perquè l’arribada d’una borrasca pel sud peninsular ens inestabilitzarà l’atmosfera i podríem entrar en una configuració de precipitacions que el dijous 7 començarien pel sud de la Comunitat però acabarien afectant a tot el nostre territori. La neu també podria aparéixer el dimecres en cotes relativament baixes i de vesprada la cota aniria pujant progressivament.

Esta situació de precipitacions podria allargar-se fins dissabte 9, extrem que anirem seguint estos dies i donarem més detalls amb les noves eixides dels models. Estigueu molt pendents de les previsions estos dies perquè l’oratge podria complicar-se prou a partir de dijous 7.

Inforatge