«Preocupant» situació de l’Hospital d’Alzira amb 72 ingressats més 6 en UCI

0
389

L’Hospital de la Ribera es troba, a hores d’ara, en una situació «preocupant», segons reconeixen fons del centre sanitari ubicat a Alzira, donat que ja son 72 els pacients de Covid 19 que es troben ingressats en distintes plantes als que cal afegir els 6 més greus que es troben internats en la Unitat de Cures Intensives (UCI). La progressió dels ingressos per coronavirus es tal en este centre que «s’han doblat» el nombre d’hospitalitzats en només una setmana.

I preocupa sobre tot esta forta pressió existent, tot just al final de 2020, donat que en passar els Reis Mags es molt fàcil que s’incremente a causa del major contacte social existent durant les festes nadalenques.

Un exemple de la dolenta situació que patim a la comarca és Alzira que en els últimes tres dies ha registrat un total de 43 casos. Ahir es detectaren cinc brotes a la Ribera amb un total de 36 positius, dades que a bon segur es traduiran en un increment d’ingressats durant els primers dies de 2021.

«Comença a saturar-se»

El seu alcalde, Diego Gómez, ha apel.lat a la responsabilitat dels veïns de la comarca donat «l’increment preocupant de casos de Covid» i que «l’hospital comença a saturar-se». Gómez ha afegit que «no podem ficar un policia en cada bar ni darrere de cada ciutadà».

Al menys les vacunes ja han arribat a les residències de persones majors de la comarca, on han sigut ja vacunats més d’un centenar de persones entre residents i treballadors.