Mesures restrictives davant la «preocupant» situació del Covid 19 en Carcaixent

0
349
L’alcalde de Carcaixent Paco Salom ha publicat un ban que recull una sèries de mesures restrictives des de hui i fins el 15 de gener davant «la preocupant evolució dels contagis» en este municipi riberenc.
Ban d’Alcaldia
Vista l’evolució preocupant de contagis de COVID-19 a l’Àrea de Salut de la Ribera, i en particular les dades registrades en Carcaixent, amb un augment important de casos, esta Alcaldia ha decidit, considerant les recomanacions dels responsables de Salut Pública, Policia Local i Protecció Civil, prendre mesures extraordinàries per preservar la salut de la ciutadania i ajudar a controlar la pandèmia, les quals seran d’aplicació des de les 00:00 de hui dijous 31 de desembre de 2020 fins les 24:00 hores del dia 15 de gener de 2021.
En concret,
🔸 Suspendre totes les activitats culturals o festives programades per este Ajuntament per al període de vigència d’estes mesures.
🔸 No autoritzar les activitats culturals o festives que s’hagueren sol·licitat per entitats o associacions i que hagueren de realitzar-se en la via pública o en espais de titularitat municipal, així com també suspendre les autoritzacions que ja s’hagueren resolt per al període de vigència d’estes mesures.
🔸 Procedir al tancament de totes les zones de jocs infantils en els espais públics de la ciutat.
🔸 Implantar l’atenció al públic mitjançant sol·licitud de cita prèvia, o atenció telefònica, en totes les oficines d’atenció municipal.
🔸 Tancament de l’accés a la Biblioteca Municipal. Tan sols es prestarà atenció telefònica, el servei de préstec es realitzarà amb cita prèvia i la devolució de llibres fent ús de la bústia de llibres de retorn ubicada a l’exterior de les dependències.
🔸Mantenir la suspensió de qualsevol visita externa a la Residència Municipal de persones majors.
🔸Intensificar les tasques de desinfecció de vies i espais públics.
🔸 Recomanar el cessament de les activitats associatives en espais propis durant el període de vigència d’estes mesures i reduir al mínim qualsevol activitat que no siga essencial així com també limitar la interacció social que no siga imprescindible.
🔸 Ordenar a la Policia Local, tot seguint instruccions de les conselleries de Justícia, Interior i Administració Pública, i de Sanitat Universal i Salut Pública que intensifiquen els controls per assegurar el compliment de les normes dictades per les diferents administracions per evitar la propagació de la COVID-19, en particular aforaments, ús de mascaretes, distàncies interpersonals, o prohibició de fumar si no es compleixen les condicions fixades.
🔸 Tancament de totes les instal·lacions esportives municipals per a qualsevol activitat.
❗Estes deu mesures entraran en vigor des de les 00:00 de dijous 31 de desembre de 2020, i fins les 24:00 hores del dia 15 de gener de 2021, per al municipi de Carcaixent, sense perjudici de possibles pròrrogues.
🔸 Tancament de la piscina coberta municipal.
❗Esta última mesura entrarà en vigor a partir de les 00:00 de divendres 1 de gener de 2021, i fins les 24:00 hores del dia 15 de gener de 2021, per al municipi de Carcaixent, sense perjudici de possibles pròrrogues.
Finalment, l’Ajuntament de Carcaixent vol agrair la col·laboració de la ciutadania en la lluita contra la pandèmia i recorda que la principal eina per combatre la malaltia és l’actuació responsable de cadascú de nosaltres.
Mariai Talens, Anna Oliver y 62 personas más
23 comentarios
156 veces compartida
Me gusta

 

Comentar
Compartir