Quatre residents d’Alberic i Sollana els primers en ser vacunats a la Ribera

0
268

El Departament de Salut de la Ribera inicia la vacunació enfront del coronavirus

 

  • Pepica Peris i Amparo Murillo, a Alberic, i Vicenta Estrada i José Miguel Alagarda, a Sollana, han estat les primeres persones de la comarca a vacunar-se

 

  • S’ha vacunat a 106 residents i professionals de les residències La Milagrosa d’Alberic i Solimar de Sollana en la primera jornada

 

 

Alzira (30.12.20). Pepica Peris, de 90 anys, i Amparo Murillo, que el pròxim 6 de gener complirà els 94 anys, ambdues de la residència La Milagrosa d’Alberic, i Vicenta Estrada, de 73 anys i José Miguel Alagarda, de 67 anys, de la residència Solimar de Sollana, han estat les primeres persones a rebre la vacuna enfront del coronavirus a la comarca de la Ribera, on el Departament de Salut ha començat este matí la vacunació.

 

Així mateix, María Luisa Rocher ha estat la primera professional sociosanitària de la comarca a rebre la vacuna.

 

Les primeres dosis de la vacuna Cominarty van arribar ahir al Centre de Salut Pública d’Alzira, des d’on s’han traslladat este matí en neveres a les residències on s’ha dut a terme la vacunació.

 

Durant esta primera jornada, s’han administrat 106 dosi de vacunes a residents i professionals sociosanitaris. Es tracta de la primera dosi de la vacuna elaborada per Pfizer-BioNtech. La segona de la dosi s’administrarà transcorreguts entre 21 i 28 dies després de la primera dosi.

 

La Conselleria de Sanitat ha dissenyat un pla de treball perquè les persones que resideixen o treballen en residències de majors i en residències de persones amb diversitat funcional hagen rebut la primera dosi a mitjan gener.

 

El següent grup de vacunació és el del personal sanitari. S’anirà vacunant d’acord amb la disponibilitat de les dosis i s’avançarà en cadascun dels grups en funció d’esta disponibilitat.