La carretera d’Albalat (CV-505) es tallarà a partir del dilluns al terme d’Alzira

0
456

El tall està motivat per la construcció d’una redona en l’accés al polígon industrial

Afectarà només al sentit d’eixida d’Alzira

La Diputació de València informa del tall de la carretera CV-505 al seu pas per Alzira a l’avinguda de la Llibertat  des de la redona de «La Guitarra” intersecció amb el carrer Entre Naranjos fins al carrer dels Artistes Fallers al final del polígon.

El tall només afectarà al sentit d’eixida de la ciutat, de manera que l’accés des del nord per la CV-505, des de Sueca a Alzira, es mantindrà durant totes les obres obert al trànsit.

Fins el mes de juny

El tall es farà efectiu a partir de dilluns 4 de gener i es mantindrà durant tota l’execució de l’obra, que està prevista finalitzar al juny del 2021. El motiu del tall és la construcció d’una redona en l’accés al polígon industrial, al punt quilomètric 2.500 de la CV-505.

Per a l’eixida de la ciutat es planteja com a rutes alternatives les carreteres CV-43 enllaç a la CV-42 direcció Algemesí o enllaç a la CV-50 direcció nord A-7 (l’Alcúdia; Valencia) o direcció sud Tavernes i la CV-510 Carretera de Corbera.