Dades «preocupants» a l’Alcúdia que sumà 18 nous positius el segon dia de Nadal

0
276
El Departament de Salut Pública de la Ribera ha informat hui als ajuntaments de l’àrea de Salut de la incidència i prevalença dels casos de PCR + en COVID-19 durant els últims 14 dies.
En l’Alcúdia s’han registrat 32 nous casos des de la comunicació del passat dimecres 23, amb un pic important de 18 positius el segon dia de Nadal.
📈Si comptem la incidència dels darrers 14 dies, hem passat d’un total de 44 PCR+ a un total de 53 casos amb data de 28 de desembre. La prevalença és ara de 435 casos per cada 100.000 habitants. «Estem pitjor que la setmana passada i amb dades preocupants», segons l’ajuntament.
Sembla que la previsió que el pont de desembre «ens passaria factura, s’ha complit». No podem deixar que el que ens queda de Nadal es continue esta tendència a l’alça.
L’alcalde, Andreu Salom, recorda a tot el poble de l’Alcúdia que » hi ha molts anys per davant i no és necessari celebrar-ho en esta ocasió». I afegix «la millor manera de demostrar que volem a familiars i amics és no ajuntar-nos este Cap d’Any.