Alzira tancarà a les 10 de la nit les portes del parc de l’Alquenència en 2021

0
261

Les portes del parc de l’Alquenència entraran en ús en 2021

Les portes d’accés al parc de l’Alquenència, s’instal·laren fa alguns anys sense que fins ara s’haja pogut fer ús d’elles. Una de les prioritats de la Regidoria de Serveis Urbans és la d’anar esmenant tot allò que necessita una intervenció per tal de deixar-ho en condicions i poder donar-li utilitat.

Seguint este criteri ha aplegat el torn d’intervindre en les portes del parc. Després de la reparació de totes elles podran realitzar la funció per a la qual van ser instal·lades, obrir i tancar el recinte, a partir de 2021.

«Amb el tancament del parc a les 10 de la nit perseguim minimitzar certes pràctiques que fins ara venen produint-se aprofitant que és una zona tranquil·la i poc transitada a la nit», ha destacat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.

Des de l’inici de la legislatura anterior, en 2015, el parc ha sofrit diverses intervencions en els seus parterres per tal de millorar l’arbratge que convertix este recinte en el gran pulmó verd de la nostra ciutat. Amb el tancament nocturn del parc els tècnics encarregats de la supervisió del mateix consideren que es podrà preservar molt millor l’abundant vegetació que alberga.