L’AMPA del col.legi de La Barraca reclama una reparació d’urgència i un centre nou

0
227

L’escola de La Barraca d’Aigües Vives està fent front, des del mes de març de 2019, a dos problemes, la falta d’espai per atendre al nombre d’alumnes matriculats i les condicions del centre en matèria d’infraestructures.

Es tracta d’un edifici construit ja fa 70 anys on tenim humitats, fongs, tèrmits… i des  de les darreres pluges del 27 de novembre, el sostre del despatx de direcció està en risc de despreniment. Davant aquest perill la reparació d’urgència s’ha de considerar una prioritat per part de la conselleria d’Educació. A data d’avui encara no s’han encetat  les obres, i ha passat més d’un mes dels fets.

Ningú ens pot negar que aquesta ELM de La Barraca d’Aigües Vives necessita un centre educatiu nou amb capacitat i amb el compliment del que la normativa indica en matèria de seguretat i salut.  Duguem molts anys reclamant un centre nou fent gestions, telefonades i visites tant amb conselleria com ajuntaments, però seguim sense respostes.

No obstant, el passat 23 de desembre la directiva de l’AMPA de l’escola Santa Mª de Aguas Vivas vam mantenir una reunió amb Diego Gómez, alcalde d’Alzira i Maria Calvo, regidora d’Educació, on es van comprometre a concertar, ells mateixos, altra reunió, amb Víctor García, Director general d’Infraestrucctures Educatives de la Conselleria d’Educació, on estarem l’Ampa, la directora de l’escola, l’alcaldessa de l’ELM i Diego Gómez per trobar una solució al problema.

Seria d’agrair més a l’alumnat, les famílies i personal d’aquesta escola de La Barraca que de la reunió amb Diego i Maria eixira un equip de treball compromés i amb un objectiu clar: la construcció d’un centre educatiu nou.