Els Reis Mags recorreran tots els barris d’Alzira en una caravana de vehicles

0
237

Els Reis Mags d’Orient recorreran tots els barris d’Alzira el pròxim 5 de gener en una caravana de vehicles descapotables antics cedits pel Club Retromóvil, entre les 16:30 i les 19:30 hores.

Els voluntaris de Protecció Civil aniran per davant dels Mags anunciant la seua arribada als xiquets i xiquetes que podran vore a Melcior, Gaspar i Baltasar, des dels seus balcons o a peu de carrer. Tot i això La regidoria de Festes anunciarà els pròxims dies l’hora aproximada de l’arribada del Reis a cada barriada.

Al voltant de les 19:30 hores culminarà el recorregut i es dispararan focs artificials en quatre barris de la ciutat com a fí de festa. Enguany el Mags no visitaran ni les residències de persones majors ni l’Hospital de la Ribera; «em sap molt greu però enguany és impossible per garantir la seguretat dels residents», segons ha manifestar a Riberaexpress el regidor de Festes, Xavier Pérez.

Bústies i emisaris reials

Mentre arriba la data màgica el menuts alzirenys trobaran des de hui tres bústies gegants instal.lades a la plaça Elisa Ramírez, al Parc Pere Crespí i a la Plaça Major per tal que puguen dipositar les cartes, fins el 5 de gener. Pupetes, acompanyada d’un trobador animarà als menuts recorreguent bona part dels carrers i places d’Alzira demà dimarts dia 29.

A més de 2 al 5 de gener hi hauran pages reials a la Casa de la Cultura per tal que menuts i majors puguen entregar, de forma presencial, les seues misives. El dia 2 els emisaris reials visitaran els barris de Les Barraques, l’Alquerieta, Sagrada Família, El Racó, la Muntanyeta i la Plaça de Cartonatges «per tal de descentralitzar al màxim la principal festa dels xiquets», segon Pérez.

La normativa prohibix enguany, per culpa del coronavirus, que els Reis Mags llancen regals o confetis però els responsable municipal de l’àrea de Festes ha assegurat que «tots els xiquets i xiquetes d’Alzira tindran regal perquè s’han portat molt bé durant la pandèmia«.

Riberaexpress