Ciutadans demana la supressió de la taxa de terrasses per a 2021 en Alzira

0
222

            • Vidal: “Hem de generar confiança i seguretat en l’hostaleria en un any que ha de ser el de la seua recuperació”

 

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha demanat a través d’una moció “la supressió de la taxa de terrasses per a 2021”. “Era una de les nostres demandes per a incloure en als pressupostos però no es va tindre en compte”, ha recordat.

No obstant això, ha argumentat, “insistim perquè la considerem de vital importància perquè els bars i restaurants puguen eixir de la crisi”. “Els hostalers estan patint durament la pandèmia, amb pèrdues molt significatives, i necessiten tot el nostre suport”, ha defensat.

 En la mateixa línia, ha destacat, “a aquests autònoms i pimes cal generar-los certitud, perquè sàpien quines despeses tindran o no i com poden afrontar l’any”. “Cs continua presentant mesures com aquesta perquè vol que 2021 siga un any per a la recuperació”, ha assegurat.