Alzira disposa d’un incinerador per a la destrucció de restes funeràries

0
152

Al cementeri d’Alzira s’ha posat en marxa l’incinerador de restes, la qual cosa facilita la destrucció dels taüts procedents de la realització de restes.

Els operaris utilitzen trages de protecció especial a l’hora de tractar els components que manipulen per a incinerar, a més des de la Regidoria de Serveis Urbans, junt amb el departament de Prevenció de Riscos, s’ha realitzat el curset de formació necessari a tot el personal del cementeri per a la correcta manipulació de l’incinerador.

«L’incinerador fa possible acabar amb la mala pràctica d’acumular taüts en la part final del cementeri, així com amb la crema de les restes com es feia fins al 2015», segons ha incidit Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.

L’incinerador garantix la destrucció eficaç de les restes no humanes complint amb la normativa medi ambiental en vigor.