Avança a bon ritme l’ampliació d’Urgències d’Alzira

0
272

Avancen a bon  ritme les obres d’ampliació del Servei d’Urgències de l’Hospital de la Ribera, una reforma que afecta a una superfície total de 240 m2 i que estarà culminada a finals de gener.

La reforma del Servei d’Urgències farà més accessible per als pacients la zona d’Admissió i a més ampliarà la sala d’espera actual així com els boxs de triatge.

Urgències Covid 19

Aquesta actuació s’uneix a la iniciada a la fi del mes d’octubre amb la finalitat d’habilitar una zona d’Urgències Respiratòries destinades a pacients amb símptomes de patir patologia COVID.

L’objectiu d’aquestes actuacions és doble. D’una banda, es persegueix pal·liar la deficiència estructural d’espais amb què compta l’Hospital d’Alzira des de la seua entrada en funcionament, per millorar i humanitzar l’atenció que es dispensa als pacients que acudeixen al Servei d’Urgències.

D’altra banda,la direcció del centre hospitalari de la comarca pretén reforçar la diferenciació funcional de circuits que ja existeix en el Servei d’Urgències entre pacients positius i sospitosos de COVID-19 dels quals no ho són, establint una separació física arquitectònica entre aquests dos tipus de pacients.