L’Alcúdia llança el concurs A Nadal, Crea

0
303

 

Donat l’èxit que va tindre durant el confinament el concurs #ACasaCrea, les regidories de Cultura i Festes llancen ara #ANadalCrea, amb un tema comú: “Com vivim les festes de Nadal” i 4 modalitats: Dibuix, fotografia, TiTok i Nadales en família.

Estem a punt de viure les festes de Nadal més estranyes que ens podríem imaginar. Sense dubte, seran les més casolanes que hem viscut des que tenim record, haurem de celebrar-les en petit comité, així que el millor serà quedar-se a casa i gaudir de les xicotetes coses que massa sovint ens passen desapercebudes per la pressa amb què estem acostumats a viure. Podem aprofitar per a repassar les fotos familiars o fer-ne de noves, pintar el que tenim o el que voldríem, assajar nadales per a cantar en família, o provar de fer un TikTok de Nadal ben original.

El concurs està obert a qualsevol ciutadà/na de l’Alcúdia, sense límit d’edat (excepte en el cas de la modalitat de Dibuix, que serà fins als 12 anys complits). En les quatre modalitats proposades, Concurs de TikTok de Nadal, Concurs de Nadales en Família, Concurs de Fotografia Nadalenca i Concurs de Dibuix Nadalenc, el tema únic serà “Com vivim les festes de Nadal”, que sembla suficientment ampli com per a centrar-se en xicotets detalls, en les persones que ens envolten, en l’ambient general, o en quines coses ens agrada fer a cada persona aprofitant eixos dies.

“El concurs de TikTok és una invitació a la participació sobretot de joves i adolescents- comenta el regidor de Cultura, Jaume Prats– és una ferramenta que dominen i esperem que s’animen a enviar peces ben creatives”. Pel que respecta al concurs de Nadales, “és una invitació a recuperar el costum de cantar en família durant estes festes- afegeix la regidora de Festes, Amparo Martín– Es poden cantar nadalenques populars o bé fer-ne una per a l’ocasió, com més original, millor.”

Els treballs guanyador i segon de cada modalitat obtindran un premi econòmic de 100 i 50 € respectivament, en forma de val per a comprar en qualsevol comerç de l’Alcúdia Qualitat.

A més hi haurà dos accèssits, també en forma de vals, valorats en 25 € cadascun.

El jurat del concurs estarà format pel regidor de Cultura i Activitats Musicals, Jaume Prats,la regidora de Festes i Tradicions, Amparo Martín i un assessor o assessora especialista en cadascuna de les modalitats. Actuarà com a secretari el gestor Cultural, Ximo Puig.

Es poden consultar les bases de cada modalitat en la pàgina web www.lalcudia.com. El termini final per a presentar treballs serà el dia 10 de gener, a les 24 hores.