El porter del Silla impedix en l’últim minut la victòria de l’Alzira (1-1)

0
183

La UD Alzira ha empatat esta vesprada en la seua tornada al Suñer Picó contra el Silla (1-1) davant un gol del guardameta visitant en el temps afegit. Al descans s’arribà amb empat a zero gols. L’encontre corresponia a la cinquena jornada que es va suspendre davant un cas de Covid 19 que patia el conjunt de l’Horta Sud.

El conjunt de, Daniz Ponz, ha malbaratat nombroses ocasions al llarg d’un encontre que ha dominat de principi a fí, però no ha pogut anotar fins el minut 84 en rematar Isaak una magnífica assistència de Guzmán.

Però superant el minut 90 una treta de cantó per part visitant ha sigut rematada pel guardameta Lucas que havia pujat per tal d’apurar les opcions del seu equip.

Amb este punt l’Alzira és un poc més lider del grup nord amb 16 punts, un punt més que l’At Saguntino