Lliurats a Carlet els premis del Concurs de Microrelats de la Coca Saginosa

0
197

Els premis més saborosos

Els guanyadors i guanyadores del concurs de microrelats i receptes de la coca saginosa carletina reberen el passat divendres el seu premi de mans de l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, i el regidor de Comerç, Bernat Nogués. Un lot de productes de la mel que disfrutaran estes festes nadalenques. Àngel Ferrer, Gema Fayos i Anna Espí han posat en el mapa de la literatura el nostre producte gastronòmic amb els seus microrelats en els quals l’han feta protagonista absoluta.

D’altra banda, Vicenta, Rosa i Laura ens han deixat les receptes del flam d’orxata amb coca saginosa, el pa de Calatrava o la tradicional sopà.

Tant els microrelats com les receptes les teniu a l’abast a la pàgina web de l’Ajuntament de Carlet. A més, els microrelats s’han pogut escoltar en la ràdio, Onda Cero La Ribera, enregistrats pels autors mateixos.

Microrelats guanyadors:

Jordi el picardiós d’Àngel Ferrer.

Microrelat de Gema Fayos.

Quedem a les dos en punt d’Anna Espí Espert.

 

Receptes guanyadores:

Flam d’orxata i coca saginosa de Vicenta M. Navasquillo Ferriols

Pa de Calatrava amb coca saginosa de Rosana Valero Agüir

Sopà amb coca saginosa de Laura Gándara Nogués