Asolellada i tranquil.la entrada a l’hivern en el dia més curt de l’any

0
240

Este matí hem entrat a l’hivern en el que és el dia més curt de l’any. Demá el sol començarà progressivament a eixir més prompte i el dia de Nadal allargarà ja «un pas de pardal».

L’anticicló estarà amb nosaltres esta primera meitat de la setmana, per tant hui la jornada es presenta estable, tranquil·la i assolellada. Al cel només tindrem presència d’alguns núvols prims i alts, mentre que les temperatures seguiran en la mateixa línia que estos últims dies llevat de l’interior de Castelló on pujaran entre 2º i 3ºC.

Respecte al vent, el ponent es deixarà notar amb algunes ratxes moderades per les comarques centrals de la província de València, mentre que pel litoral alacantí el llebeig (SO) donarà ratxes moderades. Fluix i variable a la resta del territori.

Inforatge